Loading...
­

Планинарска тура – Интернационална планинска трансферзала 4М- 1

Патеката 4М1 (Свети Гаврил Лесновски – Свети Јоаким Осоговски) претставува атракција сама по себе. Започнува кај познатиот Лесновски манастир. Потоа [...]

Манастирска тура

Прв ден Свети Јоаким Осоговски  - црква Свети Димитриј Солунски во Крива Паланка – црква Свети Никола во Опила – [...]

Дводневни тури

Ден 1 Крива Паланка (Манастир Свети Јоаким Осоговски – Старата чаршија (Долна чаршија) – Музејот на Крива Паланка – градскаат [...]

Еднодневни тури

Тура во Кратово Камените кукли во селото Куклица – старите бора- Музејот на Кратово – Грофчанскиот мост – Симиќева кула [...]

Тридневни тури

Прв ден Тура во Кратово – Камени Кукли – Ноќ во Кратово Втор ден Ранковце – село Псача (црква) – [...]

Load More Posts

Горди сме да ве поканиме на активен одмор во Осогово. Дојдете да ја доживеете авантуристичката страна на Осогово.

МЕСТА ЗА ПОСЕТА