Loading...
­

НАСТАНИ

Петти јануари – Божиќен концерт во Кратово; 19 јанари – Пивтијада – Крива Паланка на христијанскиот празник Водици – [...]

Планинско џип рели

Планинско џип рели

Меѓународен фолклорен фестивал

Меѓународен фолклорен фестивал

Меѓународна планинарска трансферзала 4М

Меѓународна планинарска трансферзала 4М

Load More Posts

Горди сме да ве поканиме на активен одмор во Осогово. Дојдете да ја доживеете авантуристичката страна на Осогово.

МЕСТА ЗА ПОСЕТА