Loading...
­

Велосипедизам

Ако сакате да возите велосипед  или ако сакате поекстремни спортови, можете да одлучите да го искористите вашиот велосипед да стигнете [...]

Риболов

Постојат неколку езерца за риболов на територијата на општините Ранковце и Крива Паланка. Некои од нив се: Гогомонд, Парк Гиновци, [...]

Пешачење и планинарење

Ако сакате пешачење, качување во планина и алпинизам, Осогово има многу да понуди. Осоговските Планини имаат 6 врва над 2000 [...]

Load More Posts

Горди сме да ве поканиме на активен одмор во Осогово. Дојдете да ја доживеете авантуристичката страна на Осогово.

МЕСТА ЗА ПОСЕТА